Green Queens Golf

Green Queens Golf

-Women´s Golf Society

Vill du bli en del av Sveriges största kvinnliga golf community?

Hos oss är alla golfintresserade unga kvinnor välkomna. Genom oss har 100-tals tjejer i Sverige hittat nya golfintresserade vänner att umgås med både på och utanför banan. Tillsammans har vi skapat ett genuint och positivt nätverk där alla har rätt att vara den man är. Och där våra medlemmar erbjuds en gemenskap som sträcker sig bortom golf.

Ni hittar oss på Instagram: @gqgolf
Face Book Queens 22-39 år: Green Queens Golf (Sverige Medlemsgrupp)
Face Book Diamonds 40-55 år: Green Queens Diamonds Golf (Sverige Medlemsgrupp)
Face Book mammor: Mammagolf Powered by Green Queens Golf

Nyhetsbrev

Golfanläggningar som samarbetar med oss

Vi satsar aktivt för att främja den kvinnliga golfen och öka antalet kvinnliga golfare. Tillsammans med utvalda golfanläggningar både i Sverige och utomlands skapar vi rätt förutsättningar för att kvinnor ska känna sig hemma på banan. Vi arbetar med alla golfanläggningar som är aktivt intresserade av att främja den kvinnliga golfen och delar vår värdegrund med ett positivt synsätt där acceptans finns för att vi alla är olika och att alla människor är lika mycket värda.

Samarbetsanläggningar

Allerum GK
Bjäre GK
Bryngfjordens GK
Bråviken GK
Eksjö GK
Fagersta GK
Fors GK
Grytsberg GK
Hedemora GK
Hisingens Golf & Friskvårdscenter
Hofors GK
Hylliekroken/Oxie GK
Kallafors Golf
Kalix GK
Kiladalens GK
Kils GK
Loftahammars GK
Kungälv-Kode GK
Lundsbrunn GK
Lysegårdens GK
Malmö Burlöv GK
Norrköpings Söderköping GK
Nybro GK
Nässjö GK
Sand Golf Club
Sandnäsets GK
Skellefteå GK
Skyrups GK
Sundsta Golf
Upsala GK
Vidbynäs Golf
Viksbergs GK
Wittsjö GK
Östersund Frösö GK

Hälsa för ett hållbart liv

Vi har ett starkt hälsofrämjande tänk och tycker det är viktigt att lyfta fram alla de positiva hälsoeffekter som golfen har. Genom att golfen erbjuder allt från motion, friskluft, god mat och trevligt socialt umgänge så uppfyller den nästan alla parametrar som är viktiga byggstenar för ett hälsosamt och hållbart liv.

Kvinnor som befinner sig mitt i småbarnstiden och/eller karriären är en grupp som tenderar att ligga i riskzonen för både fysisk och psykisk ohälsa. Därför satsar vi extra mycket på att förändra gamla normer för att stärka kvinnor att våga ta en paus från vardagen våga släppa alla tankar på stress och olika måsten. Vi måste alla hjälpas åt att ta hand om varandra <3

Nätverkande och Business

Golf är en unik sport genom dess stora sociala fördelar där både kvinnor och män på ett effektivt sätt kan nätverka med varandra i en avslappnad och härlig miljö. Vi erbjuder både ett stort kontaktnät med drivna kvinnor och riktade utbildningar till företag, där vi lär ut hur du kan nyttja golfen både i ditt mindset och hur du kan nätverka för att skapa bättre förutsättningar för dig och ditt företag eller för din personliga samt professionella utveckling.

Kontakta oss vid intresse så berättar vi mer.

Press


Gå in och följ oss på våra sociala medier

@gqgolf  Facebook  Youtube

Vi blir jätteglada när ni taggar eller mailar golfbilder till oss som vi kan reposta eller lägga ut.