Green Queens Golf

Eventkalender

Eventkalendern kommer att uppdateras under säsongen med tävlingar, träningar och golfrundor med happenings!

RUFF event i Helsingborg

ANMÄL DIG TILL DETTA EVENT > Välkommen på vårt RUFF event i Helsingborg, 18 mars. Varmt välkommen till Ruff Helsingborg. Vi startar kvällen med en fördrink 18.00, följt av goodie bag, hälsar alla välkomna, spelar 9 hål, längsta drive, närmast hål. 20.15 prisutdelning och avslutning.  

kr399

RUFF NK Event

Varmt välkommen till Ruff NK i Stockholm, söndag 20 mars! Låt oss kicka igång säsongen med två timmars inomhusspel, närmast hål, längsta drive och goodiebag. Efteråt finns möjlighet att äta lunch på Restaurangen Positano med hela gänget och 10% rabatt på maten. Efter spel delar prisutdelning ut för närmast hål och längsta drive.

399kr

J.Lindeberg After Work

ANMÄL DIG TILL EVENTET > Varmt välkommen till J.Lindeberg x Green Queens, 30 mars. En exklusiv kväll tillsammans med J.Lindeberg. Vi kommer befinna oss i J.Lindebergs butik på Biblioteksgatan/Stockholm mellan 18.00-20.00. Det är begränsade platser så först till kvarn. Denna kväll erhåller Green Queens medlemmar 20% på det du handlar i butiken av den nya kollektionen för 2022. Det kommer att bjudas på en fördrink, snittar, puttingtävling (och pris) samt goodiebag.

Gratis

Tävling Vasatorp Golfklubb, Skåne/Helsingborg

Vasastorp Golfklubb Vasatorp GK

ANMÄL DIG TILL DENNA TÄVLING > Green Queens Golf bjuder in till tävling på Vasatorp. En vacker och rolig bana med link och parkkaraktär som utsågs till Sveriges bästa golfbana 2015, 2016 och 2017 (World Golf Awards). Oavsett om du är van golfspelare eller aldrig har tävlat förut, så är detta ett event för dig. Vi ses kl 8.00 för incheckning. Kl 10.00 sker första start. Efter tävlingen serveras ett glas bubbel och vi äter en härlig lunch på Vasatorp i samband med prisutdelning. 23/4 - 2022 Incheckning från 08.00 Start 10.00 Spelform: Individuell A klassa slag golf B klasspoäng bogey Ingår: Greenfee Start avgift Prisbord Lunch Mingel med glas bubbel på Clarion Sea U hotell rooftop Pris 995:- (per person) Anmälan till tävlingen stänger 3 veckor innan tävlingsdatum.

995kr

Tjejträning i samarbetet med Green Queens Golf – start 3 maj

Tjejträning i samarbetet med Green Queens Golf
Träna golf och hitta samtidigt nya golfvänner!

Gör golfsäsongen lite roligare genom att träna med tjejer i samma ålder. I 8 veckor fokuserar vi på tekniken i de olika slagen för att vässa vår teknik och skapa förutsättningar för bättre spel på banan. Vi kommer göra en svinganalys och rörelseanalys samt hålla kontinuerlig kontakt gällande din golf i CoachNow.

1595kr

Mammaträning i samarbete med Green Queens Golf

Mammaträning i samarbete med Green Queens Golf - Träna golf och hitta samtidigt nya golfvänner!
Häng med andra mammor och träna golf med Julia på PGA Sweden National. När man är småbarnsförälder gäller det att vara effektiv. Hur kan vi maximera din golf med minimal insats? Vi går igenom grunderna i sving, närspel, puttning och spelstrategi. Allt är anpassat för att du skall kunna ta med ditt barn på passet.

1595kr

Tävling Öijared Golfklubb, Göteborg

Öijared Golfklubb Öijared Golfklubb

ANMÄL DIG TILL DENNA TÄVLING > Välkommen på en magisk dag tillsammans med härlig gemenskap och nya bekantskaper. Tävlingen är öppen för alla nivåer av golfare, kanske blir detta din tävlingsdebut? Vi spelar bästboll poängbogey i tvåmanna-lag. Den natursköna historiska banan präglas av både slott, kojor, hagmarker och vackra vyer. Öijared är Sveriges största golfanläggning med ett unikt hotell, restaurang och spa. Incheckning sker från 08.00. Första utslag 10.00. Efter tävlingen väntar lunch tillsammans i restaurangen och ett härligt prisbord. Pris 795:- (per person) Glöm inte att du som medlem i Green Queens Golf alltid har rabatt på våra event. Medlem blir du på medlemssidan. Spelform: Bäst boll poängbogey i tvåmanna-lag Ingår: Greenfee Startavgift Prisbord Lunch Anmälan till tävlingen stänger 3 veckor innan tävlingsdatum.

795kr

Cliniq & Träning på Vallentuna Golfklubb, Stockholm

Vallentuna GK

ANMÄL DIG TILL DETTA EVENT (MEDLEM I GQ)> ANMÄL DIG TILL DETTA EVENT (ICKE-MEDLEM I GQ)> Vi drar igång sommaren på riktigt med träning och cliniq på Vallentuna GK. 35 min norr om Stockholm hittar vi den mysiga och natursköna golfklubben med härlig variation. Välkommen på en trevlig dag där vi kommer lägga fokus på sving, pitch och putting tillsammans med golf professional Neil Fossett. I härlig GQ anda lägger vi fokus på vår fina gemenskap! Dagen passar alla golfare oavsett nivå. Efter träning & Cliniq äter vi lunch tillsammans på golfrestaurangen. Anmälan stänger 6 Juni. Glöm inte att du som medlem i Green Queens golf alltid har rabatt på våra event. INFO: 11 juni 07.30 Kaffe/macka 08.00 Samling & genomgång 08.30-11.30 (Genomgång sving, pitch & putt) 12.00 gemensam sommarlunch och häng på Vallentuna Golfrestaurang Pris 495:- per person. (Icke medlem 645 kr). Anmälan till tävlingen stänger 3 veckor innan tävlingsdatum. Glöm inte att du som medlem i Green Queens golf alltid har rabatt på våra event.

495kr

Häng med Green Queens på en somrig dag på Vallentuna Golfklubb

Vallentuna GK

Första utslag kl 9.00 Vi spelar poängbogey, men utöver detta kommer det vara lite andra happenings längs vägen. Lite små tävlingar m.m. Låter det inte kul! 🙂 Efter denna härliga rundan äter vi en gemensam lunch tillsammans för de som vill. Vallentunas golfresturang har en toppenhärlig meny och atmosfär. Bli först till kvarn (12 platser) och skicka din anmälan till helena@greenqueensgolf.se Pris 300kr för Greenfee. (Icke medlemmar Green Queens golf 500kr)

300kr

Tjejträning i samarbete med Green Queens Golf – start 23 aug

Tjejträning i samarbetet med Green Queens Golf
Träna golf och hitta samtidigt nya golfvänner!

Gör golfsäsongen lite roligare genom att träna med tjejer i samma ålder. I 8 veckor fokuserar vi på tekniken i de olika slagen för att vässa vår teknik och skapa förutsättningar för bättre spel på banan. Vi kommer göra en svinganalys och rörelseanalys samt hålla kontinuerlig kontakt gällande din golf i CoachNow.

1595kr

”Boosta” din höstgolf med en härlig träningsdag på Vallentuna GK sön 11/9!

Du kommer bli inspirerad av PGA PRO Sandra Westerdahl som har över 40 års erfarenhet utav golfspelet, hon brinner för att lära ut och du kommer bli förbluffad över hur enkelt golfteknik kan vara! ANMÄL DIG HÄR (MEDLEM) ANMÄL DIG HÄR (ICKE-MEDLEM) Upplägg: 08.00 Kaffe/macka 08.45 Samling på övningsfältet 09.00 – 10.30 Korta slag 10.30 Frukt/aktiv paus 10.45 – 12.00 Range – se, lära, cliniq, reflektioner 12.00 Gemensam avslutning Alla golfande damer och tjejer kan vara med oavsett nivå, det enda är att vi vill att du kommer med ”Open minded” och är intresserad av att hänga med likasinnade golfare! Begränsad antal platser, så boka nu för att säkra din plats. Pris 399 kr för medlemmar i Green Queens Golf 549 kr för icke medlemmar i Green Queens Golf Varmt välkomna önskar Sandra Westerdahl & Sarah Fossett

399kr