Green Queens Golf

Gratis medlemskap

Är du kvinna mellan 22-55 år och medlem på en av våra certifierade golfanläggningar? (Bokskogen, Hooks, PGA Sweden National, Öijared, Österåker eller Hammarö)

Vill du träffa fler golfintresserade kvinnor, få bra erbjudanden och vill ingå i ett starkt nätverk med golfande tjejer som lägger stor vikt på att ha roligt och stärka varandra?

Då är du rätt tjej att bli en Queen i Green Queens Golf som är Sveriges största community för unga golfande kvinnor. Som medlem på en av våra certifierade golfanläggningar får du ett kostnadsfritt medlemskap hos oss under hela 2020. Allt du behöver göra är att registrera dig nedan.

Green Queens Golf är den naturliga knytpunkten för unga kvinnor från hela Sverige som älskar golf likväl som att ha kul, lite lyx & flärd och att skratta mycket. Hos oss får du en unik gemenskap och erbjuds en rad olika sociala aktiviteter som rör golf. Vi anordnar också andra sociala aktiviteter utanför golfen, för vi vill att alla kvinnor som ansluter sig till oss ska erbjudas ett sammanhang som sträcker sig bortom golf.

Våra medlemmar är allt från nybörjare till kvinnor som spelar på touren. Tillsammans skapar vi ett genuint nätverk där vi lyfter varandra.

Välkommen till oss <3