Green Queens Golf

Medlem på en certifierad klubb?

Är du kvinna mellan 22-55 år och medlem på en av våra certifierade golfanläggningar? (Bokskogen, Hooks, PGA Sweden National, Öijared, Österåker eller Hammarö) och vill träffa fler golfintresserade kvinnor, få bra erbjudanden och vill ingå i ett starkt nätverk med golfande tjejer som lägger stor vikt på att ha roligt och stärka varandra?

Då kan du nu få ett gratis medlemskap under hela 2020 hos oss. Green Queens Golf är Sveriges största community för unga golfande kvinnor. Vi lägger stor vikt på att alla ska känna sig som en i gruppen redan första gången du kommer till något av våra event eller träffar. Hos oss finns tjejer som spelar på touren till helt nybörjare som aldrig har varit på en golfbana tidigare. Du får också tillgång till våra slutna Face Book grupper där du kan lägga ut om du vill ha sällskap på en runda. Vi hoppas verkligen att du vill bli en del av vår härliga gemenskap genom att kostnadsfritt registrera ditt medlemskap. Glöm inte att följa oss på instagram @gqgolf och på Face Book

Green Queens Golf är den naturliga knytpunkten för unga kvinnor från hela Sverige som älskar golf likväl som att ha kul, lite lyx & flärd och att skratta mycket. Hos oss får du en unik gemenskap och erbjuds en rad olika sociala aktiviteter som rör golf. Vi anordnar också andra sociala aktiviteter utanför golfen, för vi vill att alla kvinnor som ansluter sig till oss ska erbjudas ett sammanhang som sträcker sig bortom golf.

Våra medlemmar är allt från nybörjare till kvinnor som spelar på touren. Tillsammans skapar vi ett genuint nätverk där vi lyfter varandra.

Välkommen till oss <3