Green Queens Golf

STYRELSEN

Det viktigaste för oss i styrelsen är att alla våra medlemmar känner sig välkomna och inkluderade redan vid första träffen. För vi vet att tröskeln är hög för många kvinnor att våga komma själv till en helt ny grupp. Därför arbetar vi mycket med att hålla en positiv anda bland våra medlemmar där våra värderingar om människors lika värde är tydligt förankrat i hela gruppen. Att ge en kram till någon du aldrig tidigare träffat öppnar ofta upp för en bra start på en ny vänskap.

-Det finns inget “jag är för dålig” i Green Queens Golf!

Vi tävlar inte mot varandra, utan MED varandra i Green Queens Golf. För det spelar ingen roll om man tävlar på touren eller är helt nybörjare. I golf spelar vi utifrån våra egna förutsättningar och alla människor behöver en frizon där man kan skratta åt sina misstag och kunna vara sig själv utan att bli dömd.

Green Queens Ambassadörer

I teamet har vi också våra underbara Green Queens Ambassadörer som gör ett beundransvärt arbete för att alla våra medlemmar ska känna sig välkomna ute på golfanläggningarna och på våra event. Vi tycker det är otroligt viktigt att ha bra kvinnliga förebilder med olika bakgrund och förhållning till golfen för att möta upp bredden bland våra medlemmar.

Du hittar alla våra ambassadörer och oss i styrelsen i båda våra slutna medlemsgrupper på facebook (Queens & Diamonds). Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller känner dig osäker. Vi har alla varit ny nån gång och vet hur det kan kännas.