Green Queens Golf

Om oss

Green Queens Golf startades 2015 för att vi såg att det saknades unga kvinnor ute på Sveriges golfbanor. I dag driver vi Sveriges största golfcommunity för kvinnor i åldern 22-55 år, där vi arbetar aktivt för att skapa event som riktar sig till vår målgrupp samt driver viktiga jämställdhetsfrågor inom golfen.

Green Queens ambassadörer

Det viktigaste för oss är att alla våra medlemmar känner sig välkomna och inkluderade redan vid första träffen. För vi vet att tröskeln är hög för många kvinnor att våga komma ensam till en ny grupp. På våra event finns alltid en eller flera av våra grymma ambassadörer för att se till att alla känner sig välkomna och inkluderade. Vi är otroligt stolta över alla våra ambassadörer och våra medlemmar.

Ambassadörer Stockholm

Ambassadörer Göteborg

Ambassadörer Mellersta Sverige

Ambassadörer Södra Sverige

Ambassadörer Norra Sverige

Du hittar alla våra ambassadörer i vår slutna medlemsgrupp på Facebook som är till för våra medlemmar som vill boka spontana event, träffar eller härliga golfrundor tillsammans. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller känner dig osäker. Vi har alla varit ny nån gång i en grupp och vet att man kan känna sig osäker i början.

Styrelsen