Green Queens Golf

OM OSS

Vi på Green Queens Golf hjälper alla golfintresserade kvinnor att hitta andra underbara kvinnor att umgås och spela tillsammans med. Vi gör det genom att skapa en gemenskap och en rad olika sociala aktiviteter både inom golfen och utanför golfen då vi vill att alla kvinnor som ansluter sig till oss ska erbjudas ett sammanhang som sträcker sig bortom golf. Tillsammans skapar vi ett positivt och genuint nätverk av golfintresserade kvinnor.

Alla vet i dag att kontakter ofta är avgörande både i jobbrekrytering och i utveckling av sitt företagande. Vi är därför stolta över att vi driver satsningen på kvinnor tillsammans med WDG (WeDoGolf) som är en naturlig mötesplats för golfintresserade företagare och entreprenörer. Golf är en unik sport genom dess stora sociala fördelar där golf-intresserade kvinnor och män enkelt kan nätverka med varandra i en avslappnad och härlig miljö. WDG är specialister på att knyta samman nöjet med golfen och nyttan med att skapa kontaktnätverk som kan gynna alla våra medlemmar både privat och inom arbetslivet.


Vi vill också lyfta den positiva hälsoeffekten som golfen har för alla kvinnor som befinner sig mitt i småbarnstiden och/eller karriären. Det är otroligt viktigt att få ta en paus i vardagen och bara få släppa alla tankar på stress och olika måsten. Tillsammans skapar vi en harmonisk samlingspunkt där det är högt i tak och där stress och andra negativa faktorer läggs åt sidan för en stund. Vi ser just denna pausen från vardagen som en viktig del i ett hållbart och hälsosamt liv.