Green Queens Golf

Österåkers Golfklubb

Vi på Green Queens Golf är otroligt glada över att ha hittat en golfklubb där vi känner att vi delar lika värderingar kring satsningen på kvinnlig golf och hur man driver golfutveckling.

Därför har vi i år inlett ett exklusivt samarbete med Österåskers Golfklubb som även kommer vara vår bas här i Stockholmsområdet under hela 2020. 

Österåker brinner verkligen för den kvinnlig golfen och har en mängd olika aktiviteter på klubben som riktar sig till tjejer. Så förutom en superfin anläggning och flera underbara golfbanor (där ibland Stensons nya bana) har Österåker även många andra sportaktiviteter så som padel och löp/MTB träning och mycket annat. De har också en av Sveriges ledande PGA tränare, Maria Bertilsköld som i flera år stöttat europas SolheimCup lag med sin träning. De har även Peter Michols som framgångsrikt också hjälper golfgymnasiet att ta fram duktiga spelare på plats för att hjälpa oss golfare bli ännu lite bättre.

Så vi hoppas att vi ses på Österåker i sommar <3

Då Österåkers styrelse begränsat medlemskapen är det först till kvarn som gäller. Varmt välkommen till en magisk säsong 2020 med Green Queens och Österåkers GK.