Green Queens Golf

Bli vår samarbetsklubb

Green Queens Golf startade 2015 och är i dag Sveriges största community för unga kvinnliga golfare med ambassadörer spridda över stora delar av landet. Vi har med ett nytt och fräscht koncept lyckats attrahera en helt ny målgrupp in till golfen där vi har specialiserat oss på att hjälpa golfanläggningar att öka antalet aktiva unga kvinnliga spelare samt hjälpa kvinnor i Sverige att hitta nya vänner att spela och umgås med. Vi arbetar mycket med värdegrund för att både skapa och bibehålla den fina gemenskap som är vårt stora signum inom Green Queens Golf. Vi hjälper även till att marknadsföra golfanläggningar mot vår målgrupp, erbjuder olika event- och konsultpaket för att få igång tjejgrupper ute på klubbarna samt har föreläsningar för att öka medvetenheten om vad man kan göra för att attrahera fler tjejer till golfen.

I år erbjuder vi en anslutning till oss helt kostnadsfritt till samtliga golfanläggningar i Sverige som vill vara med och stärka den kvinnliga golfen. Om detta låter intressant kan du registrera din golfanläggning här nedan så skickar vi ut en inbjudan på mail till er. Ni har även möjlighet att teckna några av våra paketlösningar där vi aktivt går in och hjälper just er klubb att komma igång med er satsning.

Konsultpaket

Som samarbetsklubb till oss kan ni boka våra olika konsultpaket där vi aktivt går in och hjälper er att aktivera unga kvinnor på just er bana. Ni kan också välja att certifiera er anläggning. Då kommer vi både hjälpa er att bilda ett kvinnligt Community som är knutet till er anläggning och tillsätta en Gren Queens handledd ambassadör som kontinuerligt kommer hålla i lokala event och tjejträffar hos er.

Begränsat antal platser till certifiering under 2020


Certifierade anläggningar 2020

Samarbetsklubbar

Allerum GK
Bjäre GK
Fagersta GK
Fors GK
Grytsberg GK
Hedemora GK
Hisingens Golf & Friskvårdscenter
Hofors GK
Hylliekroken/Oxie GK
Kallafors Golf
Kalix GK
Kils GK
Kungälv-Kode GK
Lundsbrunn GK
Lysegårdens GK
Malmö Burlöv GK
Norrköpings Söderköping GK
Nybro GK
Sand Golf Club
Sandnäsets GK
Skellefteå GK
Skyrups GK
Sundsta Golf
Upsala GK
Vidbynäs Golf
Viksbergs GK
Wittsjö GK
Östersund Frösö GK