Green Queens Golf

Bli vår samarbetsklubb

Green Queens Golf startade 2015 i Stockholm och i dag har vi över 1000 unga kvinnliga golfare i vårat community. Vi har med ett nytt och fräscht koncept lyckats attrahera en helt ny målgrupp in till golfen. Efter stor efterfrågan öppnade vi 2019 en sektion både i Malmö och Göteborg som nu är två communityn med unga golfande kvinnor som bara växer.

I år erbjuder vi en anslutning till oss helt kostnadsfritt till samtliga golfanläggningar som vill vara med och stärka den kvinnliga golfen och få in fler unga kvinnor ute på sina banor. Om detta låter intressant kan du registrera din golfanläggning här nedan så skickar vi ut en inbjudan på mail till er. Ni har även möjlighet att teckna några av våra paketlösningar där vi aktivt går in och hjälper just er klubb att komma igång med er satsning.

Som samarbetsklubb till oss kan ni välja ett av våra paketlösningar där vi aktivt går in och hjälper er anläggning med att aktivera unga kvinnor på just er bana. Genom att certifiera er anläggning kommer vi dessutom att hjälpa er med bildandet av ett kvinnligt Community och tillsättning och handledning av kvinnliga ambassadörer som kontinuerligt kommer anordna tjejträffar på er anläggning.

Begränsat antal platser till att bli certifierade under 2020 så kom in med ansökan så fort som möjligt.


Certifierade anläggningar 2020